keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas játékok   »   nem működik


Enjoyable horse race

Játék leírása:

Játék indítása: new game

Karakterhasználat: egér, nyilak

Játék célja:
menüpontok sorrendben:
 - bet: fogadás. Bal oldalt a "horses racing" mellett tudod ki választani, hány ló versenyezzen. Ha 2, akkor a győztes lóra tippelhetsz, ha 3, akkor az 1. és a 2. helyre, ha 4 vagy 5 ló versenyzik egymással, akkor az első 3 helyre fogadhatsz. Mikor ráhúzod az egeret a számokra jobb oldalt megjelenik az adott számhoz tartozó ló, alatta annak képességei. A "select a track"-nél tudod kiválasztani melyik pályán versenyezzenek a lovak (sorrendben: legrövidebb pálya, leghosszabb pálya, 2.legrövidebb-, 2.leghosszabb, végül közepes pálya). Ezen kívül az "amount a bet"-nél tudod kiválasztani a téted, a "race" gomb pedig elindítja a versenyt.
- records: itt a statisztikákat találod. Hány verseny, ebből mennyire fogadtál sikeresen, mennyin vesztettél, illetve a befolyt (vagy éppen elfolyt) pénz mennyisége.
- unlocked: itt tudod megnézni egyesével a lovak képességeit
- shop: itt tudsz (pénzért), új versenypályákat kipróbálni.
- help: segítséget, játékszabályokról információkat itt kaphatsz, save: erre kattintva mentheted a játékot
versenyzés:
Kattints a race gombra, miután megtetted tétjeidet. a "kamera" azon a lovon marad végig, akire első helyen tippeltél. A bal alsó sarokban megjelenik egy 4ágú nyíl, ebben az egyik ág zöldre, a másik pirosra van festve, és másodpercnként változik, melyik ága milyen színű.még lentebb, alig észrevehetően egy nagyon kis háromszög található, ami szintén másodpercenként változtatja a színét (piros, zöld, szürke).
- ha a pici háromszög zöld, neked azt a nyilat kell megnyomni a billentyűzeten, ameilyik ága a nagy nyílnak is zöld
- ha a pici háromszög piros, értelemszerűen a piros nyílirányt kell megnyomni.
- ha a pici háromszög szürke, akkor mindkét színt kell lenyomni (azt hiszem).
így tudod fogadásod tárgyát még gyorsabb tempóra ösztönözni

Kellemes tippelgetést!Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés