keresés a lovardák között


Komáromi Lovas Színház

bemutatkozáselőadások

Bemutatkozik a Komáromi Lovas Színház

A Lovas Színház egy megvalósult álom, mely az ember, a művészet és a ló elválaszthatatlan egységét hivatott létrehozni. Pintér Tiborral külön utakon indultunk el térben és időben egyaránt, mégis egyszerre értünk ugyanoda, ahhoz az egyedülálló művészeti kifejezésmódhoz, amit lovas színháznak neveznek. Szerencsés adottságok birtokosai lehettünk mindketten. Egyik részről, Pintér Tibor színész diplomája, lovastudása, és az általa vezetett Sziget Színház művészeinek társulata. Másik részről a három évtizednyi lótenyésztő és lovas versenyzői tapasztalatom, valamint a tulajdonomban lévő történelmi múltú komáromi lovarda, ami otthona a színháznak. Szobrászművészként és számtalan lovasfilm rendezőjeként nagyszerű összhangban igazi alkotó gárdává váltunk. A lovas jelenetek szakmai színvonalát a Nemzeti Lovas Őrség komáromi alegysége garantálja, melynek parancsnokaként magam is részt veszek az előadásokon. A Komáromi Lovas Színház büszke arra, hogy örökre beírta nevét a magyar színháztörténelembe.


Előadásokkal kapcsolatos információk:

Cím: Komárom, Lovarda tér 4.
Holnap: www.lovasszinhaz-komarom.hu
Jegyrendelés: 06-30-267-12-85
06-30-494-85-80
E-mail: produkcio@lovasszinhaz-komarom.hu
További információk:
  • Az előadás zárt, fedeles lovardában tekinthető meg.
  • Nem szükséges színházi öltözet!
  • A csarnoknak jó a klímája, de nem fűtött.
  • Az előadás közben 1 szünet van.
  • A nézők lelátón helyezkedhetnek el, a helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.
  • Az előadást mindenki saját felelősségre látogathatja.

Képgalériák

Ajánlatok óvodák, iskolák részére

Az óvoda-, iskola igazgatók figyelmébe ajánljuk az ország egész területén, hogy Lovas Színházunk matiné előadást tart szervezett diák csoportok számára. A jegyek ára: 3000 Ft / db, 30 főre 2 fő felügyelő tanár jelenléte szükséges. Külön megrendelésre, 600 fő esetén cégeknek, társaságoknak, iskoláknak vállaljuk külön előadás bemutatását!


Kapcsolódó cikkek:

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés