keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


Fűszoknyás lovasok

– Kötelező gyakorlatok vannak, ugyanazt kell majd lovagolnunk, mint amit az olimpiai döntők kűrjében teljesítenek a résztvevők – magyarázta a többszörös Világkupa-győztes Dallos Zsófia, aki párostársával fekete ruhában, fűszoknyában teljesítette a versenyt.

– A pontozásnál a zsűri azt is figyelembe veszi, hogy kinek milyen ötletes az öltözéke. Ezért iparkodtunk valami különlegeset kitalálni. Hogy meddig tartott, amíg elkészültünk? Amíg kifestettük magunkat, az egy órát vett igénybe.

A legtöbb gondot nem ez, a frizuránk elkészítése okozta. Mivel mindkettőnknek hosszú a haja, ezért el kellett rejteni paróka alá. A két lánynak az is nehézséget okozott, hogy csak egyszer tudtak közösen gyakorolni. A produkciójukon azonban ez sem látszott, magas pontszámmal nyerték a különszámot.

– Nagyon örülök, hogy nyertünk. A neheze azonban most következik. Legalább egy órát vesz majd ugyanis igénybe, mire újra fehérek leszünk – mondta nevetve Willibald a pazar produkció után.

Kolontár

Forrás: Blikk 2007-12-09

További hírek a témában >>>

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés