keresés a lovardák között


Dundika a ló hátán is megél

Tabajd - Fura hobbit talált magának Dundika (23), aki fejébe vette, hogy kitanulja a hazánkban még kevésbé népszerű lovaspóló sportot. Nem is kell ezért messzire mennie, hiszen Budapesttől 40 km-re, Tabajdon van az ország legnívósabb ilyen típusú klubja.

- Egy ismerősömtől hallottam, hogy van lehetőség a pólózásra - mesélte a 2005-ös playmate. - Mivel én mindig is szerettem a lovakat, egyből kaptam a lehetőségen, elmentem és kipróbáltam.

Azt eddig is sejthettük, hogy melyik Dundika kedvenc állata - a róla készült 2007-es naptárban ugyanis egy lovon látható -, de mint kiderült: gyerekkora óta szeret a négylábúak között lenni.

- Emlékszem, gyerekkoromban rengeteget lovagoltam, hetente jártam egy közeli lovardába. Később valahogy kimaradt az életemből, de a naptár fotózásakor újra nosztalgiával gondoltam a fiatal éveimre, így elhatároztam, hogy amint lesz egy kis időm, elmegyek lovagolni. Ekkor került szóba a pólózás, és most, hogy kipróbáltam, nagyon tetszik.

Forrás: Blikk

2007.04.25.

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés